За четвърта поредна година Бон Марин официален партньор на Награда за полет в изкуството на Фондация „Стоян Камбарев“

30.06.2020

За единадесета поредна година ще се състои официалната церемония за връчване на Наградата за полет в изкуството на  Събитието ще се проведе на 1 юли в JOY Station.

За втори път ще бъде посрещнато и новото предизвикателство - Награда за Кино 355.

Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ е най-чаканият и престижен приз за млади творци у нас. Не е строго профилирана в конкретна арт сфера, а обхваща широка селекция от талантливи млади артисти в различни области на изкуството, което го прави уникален. Победителят ще получи красивата бронзова статуетка на художника Кольо Карамфилов и парична премия в размер на 3 000 лв. за следващия си арт проект.

Кой ще грабне мечтаната голяма награда определя жури, в което влизат членовете на фондация „Стоян Камбарев”- водещи имена от културния и обществен живот на България, начело с председателя на УС актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева.

Не само победителят, но и всеки от номинираните има стимул за висок полет в изкуството, защото всички те получават сериозна подкрепа за осъществяването на конкретни свои проекти, както и много парични и предметни награди. Ето защо истинската мисия на Фондацията започва след края на Церемонията, а именно реализацията на мечтите и проектите на талантливите млади творци.
 
ВИЖТЕ НОМИНИРАНИТЕ и промо за Церемонията 2020:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VHfRclqyPeo&feature=emb_logo
Архив новини