Бон Марин отпразнува четвърт век с благотворителна акция

2015

На 18.09.2015 г., в присъствието на над 300 служители, официални лица, партньори и приятели, Бон Марин отпразнува 25 годишнината си. Тържеството се състоя в Гранд Хотел Варна, а за доброто настроение на гостите се погрижиха воден балет Ариана, квартет Интро, Деси Добрева и Brazz Association COMBO. Сред гостите на събитието бяха Негово Превъзходителство, г-н Иван Станчов, г-н Пейчо Пейчев - Заместник-кмет на град Варна,  Контраадмирал Митко Петев, Дончо Дончев – член на епархийския съвет  на Варненска и Великопреславска Света Митрополия, г-н Иван Табаков – председател на Варненската търговско-индустриална камара, депутати и видни представители на бизнеса от България и чужбина.
 
Заместник-кметът на града награди г-н Георги Бонин – Основател и Председател на Борда на Директорите на Бон Марин с почетен плакет.
 
В духа на своята социална отговорност,  компанията  превърна празника в повод за благотворителност. В навечерието на годишнината си Бон Марин, която традиционно подкрепя домовете за деца със специални нужди във Варна, насочи всички свои приятели и партньори да превърнат подаръците си за рождения ден в помощ за Карин дом и Дома за медико-социални грижи. Със събраните средства ще се подпомогне Програма за ранна интервенция и закупуването на портативен ехограф и транспортен кувьоз за недоносени деца. Три дни преди събитието събраната сума бе 10 050 лева.